EMILIE WILLOCH FRØYLAND

 

Kan du fortelle korte trekk hva du gjør?
Jeg sitter i ledergruppen til Private Banking Norge i Danske Bank. Som Business Manager har jeg strategisk ansvar for Norge. Det betyr at jeg jobber med mye forskjellig bla prosesser, produkter, strategi og implementering for Private Banking segmentet i Norge.

Hvordan har du kommet dit du er idag?
Etter studiene i USA flyttet jeg til New York og fikk min første jobb for den norske tech startupen Unacast. Jeg fortsatte i NYC som markedssjef for fin-tech Startup’en SPENT. Jeg liker å jobbe i start-up miljøet, men bestemte meg for å søke finans bransjen når jeg flyttet hjem til Norge. Bank og finans er et område under store endring, i tillegg til at Danske Bank’s posisjon virket spennende. Jeg startet som prosjektleder med markedsansvar for private banking og byttet internt november til min nåværende jobb.

Hva så du for deg å jobbe med da du var liten?
Som barn sto jeg mellom det å bli popstjerne og NASCAR sjåfør som eide blomsterbutikk på fritiden. Fra jeg gikk på ungdomsskolen har jeg derimot vært veldig ambisiøs og ønsket meg en utfordrende og kreativ jobb.

Hva er målet ditt videre?
Da jeg startet i Danske Bank var drømmejobben den jobben jeg har i dag. Jeg stortrives, det er en utfordrende og krevende jobb, men veldig spennende. Vi står ovenfor et skifte innenfor bank og finans, hvor vi blir utfordret ikke bare av andre banker, men andre aktører og startups. Vi blir utfordret på kundeopplevelse og god rådgiving. Jeg gleder meg til å være en del av hvordan vi i Danske Bank skal løse disse utfordringene og skape gode kundeopplevelser i fremtiden.

Hvordan tilbakemeldinger har du fått fra andre rundt deg?
Jeg tror feedback er nødvendig både på godt og vondt, hvis man ønsker å forbedre det arbeidet man gjør som medarbeider, som leder og i team.

Hvordan definerer du en powerwoman? Hvilken powerwoman ser du opp til?
Noen som er uredd i veien mot å oppnå det de drømmer om. En powerwoman er selvsikker, engasjert og tro mot seg selv. Noen som tør å stole på seg selv og sin kompetanse.

Hvordan fremmer du din personlighet gjennom den stilen du har?
Her kan jeg nok bli flinkere, stilen min på jobb og privat er ganske forskjellig. Som tidligere moteblogger tror jeg nok at min private stil ikke er helt “bank appropriate”, men her prøver jeg å utfordre meg selv til å gå med litt mer spennende klær på jobb.

Hvorfor har du Minimal Modesty? 
Jeg har alltid gått for ting andre mente var vanskelig, søkt på jobber jeg ikke var kvalifisert for eller sagt ja til utfordringer som har vært skremmende. Prøv å ha minimal modesty i tilnærmingen til din til karriere og jobb, tenk at det skader ikke å søke eller prøve. Får man det ikke til har man sendt et klart signal til seg selv og andre om det ambisjonsnivået man har.

Hva er ditt beste tips for at man skal nå målene sine?
Ta sjanser, søk på jobber du ikke er kvalifisert for og jobb hardt.

Nevn tre ting du ikke kan leve uten.
Her kan jeg velge å være kul eller ærlig, jeg går for ærlig: Oliven, Cola zero og nye utfordringer.

Har du en quote du lever etter?
Aldri slutt å søke på jobber du ikke er kvalifisert for, ta muligheter du syns er skumle eller for å utfordre seg selv.

Hvor kommer pågangsmotet ditt fra?
Jeg har alltid jeg har vært veldig positiv og løsningsorientert. Jeg liker en utfordring, det har jeg nok fra foreldrene mine.

Har du opplevd noe vanskelig på veien til dit du er i dag, og hvordan håndterte du det?
I 2017 fikk jeg avslag på arbeidsvisumet mitt i USA og ble tvunget til å endre plan og flytte hjem til Norge et par år før planen. Det er jo en typisk avgjørelse man ikke kan gjøre så mye med, da gjelder det å være positiv og heller se på det som en spennende mulighet.

Leave a Reply