TINA BERGGÅRD

Kan du fortelle korte trekk hva du gjør?
Jeg er seniorrådgiver i Storm Communication, i mine øyne byen’s råeste PR byrå. Vi driver med selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Hvordan har du kommet dit du er idag?
Ingenting kommer gratis her i livet – mye handler om å rekke opp handa og melde seg på, vis at man har lyst til å lære, vis at man er sulten, og sammen kombinere det med å være ydmyk og ta på seg og være klar for alle mulig oppgaver – hovedgrunnen til at jeg har lykkes.

Hvordan definerer du en powerwoman? Og hvilken powerwoman ser du opp til?
Jeg ser opp til så mange! Fellesnevnern er definitivt de som er tro mot sine egne verdier, dette gjennomsyrer ofte hvem man er og hva man driver med. Mennesker som står opp for verdiene sine og er uredde, er mennesker jeg ser opp til. Vær uredd! Heller prøv, og så er det ikke så farlig om det ikke går.

Hvorfor har du Minimal Modesty?
Jeg har vært uredd, tatt alle sjanser som har kommet min vei, samtidig som jeg har vært tro mot verdiene mine og tenker at kombinasjonen av det gjør at jeg har Minimal Modesty.

Hva er ditt beste tips for at man skal nå målene sine?
Prioritere! Det er desidert det beste tipset jeg har. Man klarer ikke å få til alt, og hvis man skal gjøre det best på jobben, trene mest og være mest sosial tror jeg at man nesten er dømt til å mislykkes. Man setter så utrolig mange krav til seg selv.

Nevn tre ting du ikke kan leve uten.
Pasta, hunden min Otto, og lypsyl. Jeg har lypsyl med meg over alt.

Noen inspirerende ord til de som ønsker å følge drømmen/ nå målet sitt.
Jeg har veldig troen på nettverk. Mange unge som er i starten av karrieren sin råder jeg til å skape et nettverk – dette kan være en nøkkel til å komme inn i nye miljøer som man kan dra nytte av eller utvikle tingene man jobber med. Heller ikke undervurder at veldig mange synes det er kult til å hjelpe folk som har lyst til å nå opp og frem – dette er noe jeg absolutt anbefaler alle som er i starten av karrieren sin. Gå ut og møt folk! Det er mange kule, ulike treff man kan dra på for å møte nye mennesker. Start der, bli kjent med folk, ikke vær redd for å spørr, rekk opp en hånd og spør om hjelp til å lykkes videre.

Leave a Reply